Manolo Carrasco 12 Nisan Ankara’da
Mart 22nd, 2019, Senkron Müzik
İspanyol piyano virtüözü Carrasco 12 Nisan’da Ankara’da sanatseverlerle buluşuyor.
Manolo Carrasco, ‘Sounds From Spain’ Flamenko gösterisiyle 4-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 36. Uluslararası Ankara Müzik Festivali’ne konuk oluyor.
Manolo Carrasco, 5 kıtada binlerce konser veren Carrasco, 2015 yılında, Moskova’daki Kızıl Meydan ve Kremlin Sarayı’nda performans sergileyen ilk İspanyol sanatçı unvanını aldı.
‘Sounds From Spain’ Flamenko gösterisi ile izleyenleri 19. yüzyıldan günümüze uzanan bir yolculuğa çıkaran Manulo Carrasco, dünyaca ünlü besteciler Francisco Tárrega, Enrique Granados, Isaac Albéniz, Manuel de Falla, Luigi Bocherini, Georges Bizet and Antonio Soler’den eserler seslendirerek klasik müziği Flamenko ile harmanlıyor. Hem kulağa hem göze hitap eden gösteri boyunca sanatçıya 6 Flamenko dansçısı ve 7 müzisyen eşlik ediyor.